Dit 5-gangen kerstmenu maak je al een dag van tevoren
Voorgerecht - Pompoenravioli met salieboter
Wie is er níet gek op pasta? Altijd lekker en zelfs fijn voor de vegetariërs onder je gasten.
Zelf verse pasta maken kost wat tijd, maar je kunt ook kant-en-klare (reeds ontdooide) wontonvellen van de toko gebruiken. Voor de vulling meng je pompoen met Parmezaanse kaas. De blokjes pompoen rooster je eerst in de oven. En de salieboter? Roomboter laten smelten, salie toevoegen en klaar ben je.
Verse, zelfgemaakte ravioli kun je afgedekt ongeveer 24 uur in de koelkast bewaren. De volgende dag hoef je het dan alleen nog maar een minuut of vier te koken en te serveren met de salieboter.
Serveer per persoon ongeveer drie stuks van de pompoenravioli op een klein bordje en maak af met een blaadje salie.
Meer voorgerecht? Wij hebben de lekkerste voorgerechten voor je op een rij gezet