Redactie
Redactie Inspiratie 14 jun 2012
Leestijd: 1 minuut

Desserts van Pierre Hermé nu op grote hoogte

Het eten in een vliegtuig staat er bekend om dat het nou niet bepaald een culinair hoogstandje is. Tenminste, als je niet met de Japanse vliegtuigmaatschappij All Nippon Air vliegt.

De maatschappij heeft namelijk Pierre Hermé, ook wel de Picasso of the pastries genoemd, ingeschakeld om de desserts te verzorgen voor de passagiers. Zo kunnen de passagiers kiezen uit meerdere toetjes, waaronder een compote van gestoomd en rauw fruit, groene thee custard en een heerlijke chocoladedessert.

Helaas is het niet voor iedereen toegankelijk, de desserts zijn enkel voor passagiers die eerste klas vliegen, die hier natuurlijk de hoofdprijs voor betalen. Voorlopig moeten wij dus maar genoeg nemen met een wiebelende pudding in het vliegtuig….

pierre_herm_desserts_for_ana_airways_first_class_passengers_xtbm7pierre_herm_desserts_for_ana_airways_first_class_passengers_ojqqt

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.