Redactie
Redactie Inspiratie 10 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

De lekkerste smeersels die we ooit bij brood kregen in een restaurant

Lekker, brood met boter of olijfolie vooraf in een restaurant. Nog beter: sommige chefs zien het als een kans om flink uit te pakken. Dit zijn de lekkerste smeersels die we ooit bij brood kregen in een restaurant:

Bij GIN Neo Bistro & Wines (voorheen op de Westerstraat, nu op de Noorderstraat in Amsterdam) kregen we boter gemengd met het sap van gefermenteerde waterkers en rode kool bij ons broodje. We dromen er nog steeds over…

Breekbrood met hummus en paprikapuree bij restaurant C (het voormalige Baut)

Bij Guts & Glory: brood met boter met krokant gebakken kippenvel en zelfgemaakte likkepot.

Stroopvet bij Héron restaurant

Bij Héron werden we verrast met sodabrood en stroopvet: een mengsel van reuzel of spekvet en stroop. Té lekker.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.