Redactie
Redactie Inspiratie 4 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Culy’s Monique staat deze maand in de Allerhande

Heel tof nieuws: Culy’s hoofdredacteur Monique van Loon staat deze maand in de Allerhande. Een interview, haar favoriete ingrediënten én drie gloednieuwe recepten.

Voor het blad bedacht ze drie lekkere recepten:

Zoe­te-aard­ap­pel­lat­kes met au­ber­gi­ne­sa­la­de. In Oost-Europa staan de aardappelkoekjes regelmatig op het menu. Deze variant met zoete aardappel is extra lekker!

Pas­ta met ge­roos­ter­de bloem­kool en kro­kant brood­kruim. Bloemkool en pasta? Een topcombinatie! Zeker als je de groente roostert in de oven.

Ge­roos­ter­de een­den­borst op Viet­na­me­se sa­la­de. De lichtzoete eendenborst past perfect bij zo’n Aziatische salade.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.