Culy’s glutenvrije 4-gangen keuzemenu tijdens de feestdagen
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F11%2Feendenborst-vijgen-stock.jpg)
Het hebben van een glutenallergie of -intolerantie is al vervelend genoeg, laat staan tijdens de feestdagen. Culy stelde een menu samen met alleen maar glutenvrije recepten, van begin tot eind, inclusief desserts. Klik op de titels voor de bijbehorende recepten en enjoy!
Voorgerecht:
Bisque d’homard (kreeftensoep)
Frisse bietensalade met grapefruit en vanille
Klassieke steak tartare (serveren met glutenvrij- of zonder brood mét fijne mosterd)
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F05%2FSteak-tartare-stock.jpg)
Tussengerecht:
Dungesneden entrecôte, rucola en mierikswortel
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F12%2Frauwe-coquilles-schelp-stock.jpg)
Hoofdgerecht:
Eendenborstfilet met sinaasappelsaus
Gevulde kip met balsamicoglazuur
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F11%2Feendenborst-vijgen-stock.jpg)
Met:
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F03%2FZoete-aardappelgratin.jpg)
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F08%2FCuly-Homemade-polenta-friet0010.jpg)
En:
Een hele bloemkool geroosterd in de oven
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F01%2FBloemkool.jpg)
Dessert:
Laagjestoetje met frambozen en chocolade
Semifreddo met honing en pistachenoten
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F01%2FFrambozentoetje-stock.jpg)