Culy Curaçao: Papagayo Beachclub
Onlangs maakte jullie Culy verslaggever met airberlin een trip naar het prachtige eiland Curaçao. In een aantal delen doen wij verslag van het culinaire wat dit Caraïbische eiland te bieden heeft. Dit keer: onze lunch bij Papagayo Beachclub.
Papagayo Beachclub is het strandrestaurant aan het Jan Thiel strand. Het hoort bij het Papagayo Beach Lounge Resort, een resort met vrijstaande villa’s met de service van een 5-sterren hotel. Je kunt er ontbijten, lunchen of dineren met een uitzicht over de infinity pool (jawel!), het strand én de zee. Veel beter wordt het niet. Er komen veel toeristen, maar ook lokale gasten. Bijna alle producten zijn homemade, van het vers gebakken brood tot het sorbet.
Klik op de foto’s voor een vergroting.
Het uitzicht…. *zwijmel*
Het sjieke interieur
Vooraf aten we een pittige mosterdsoep met homemade gebakken brood.
Wij aten verschillende broodjes:
CIABATTA RIB-EYE: Gerookte runder rib eye carpaccio met gepofte tomaat, Pecorino kaas, rucola & truffelvinaigrette
WOUDLOPER FILET AMERICAIN: gekookt ei, augurk, gesnipperde sjalot & mayonnaise
GEROOKTE MAKREELSALADE: Geroosterd pain de campagne, avocado & komkommerlinten
TOAST GEROOKTE ZALM: geserveerd met roomkaas gevulde pepers, uienringen, kappertjes & crème fraîche
Als toetje een ‘ijskoffie’, hier gemaakt met karamelsaus en roomijs.