Anthony Bourdain komt na 12 jaar eindelijk met een nieuw kookboek
Anthony Bourdain kennen we vooral als presentator en jurylid van programma’s als No Reservations, Parts Unknown en The Taste. Maar eigenlijk begon hij als chef, en culinair schrijver.
Wereldwijd werd Anthony écht bekend door zijn boek Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly, dat hij in 2000 uitbracht. In dit heerlijke boek klapte hij uit de school over alle geheimen in de horeca en de dirty kant van het vak.
Dit boek leidde tot zijn eerste tv-programma A Cook’s Tour bij Food Network. Vele programma’s volgden, en hij publiceerde ook nog een aantal boeken, zoals No Reservations: Around the World on an Empty Stomach in 2007.
Een kookboek!
Maar het is alweer een hele tijd geleden dat Anthony met een echt kookboek kwam (de laatste was Anthony Bourdain’s Les Halles Cookbook in 2004).
En goed nieuws: op 25 oktober 2016 komt zijn nieuwste kookboek uit. De werktitel is Appetites, het boek zal in Amerika gepubliceerd worden door Harper Collins (over een Nederlandse vertaling is nog niets bekend).
Het boek zal recepten bevatten uit zijn vele reizen én gerechten uit zijn eigen keuken. Het boek wordt mede geschreven door Anthony’s assistent Laurie Woolever, de foto’s worden verzorgd door Bobby Fisher. Wij kunnen niet wachten!