Redactie
Redactie Inspiratie 2 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

9 x koken & bakken met limoen

Limoen, we zijn er dol op. In partjes, puur het sap of de geurige zest (geraspte schil). De frisse smaak geeft meteen een tropische touch aan je gerecht.

Zorg dat je voor de limoenzest wel dat je een fijne rasp gebruikt (bijvoorbeeld een Microplane) en rasp alleen het groene gedeelte, niet het witte, bittere stuk. Let trouwens op met niet-biologische limoenen: daar zit soms een vettige waxlaag overheen. Eerst goed boenen dus.

Klik op de foto’s voor het gehele recept

Photo 27-07-13 19 43 00 (1)

1. Snel mango-kokos-limoen toetje

IMG_6231

2. Banakoli’s: sticky bananen-kokos-limoen cakejes

3. Salade met zalm, garnalen & limoenmayo

IMG_5096

4. Mojito op een suikerrietstokje
Culy Homemade: easy Oosterse mihoen met garnalen

5. Oosterse mihoen met garnalen

6. Cocktail van komkommer en karnemelk van Niven Kunz

7. Glutenvrije polenta-citruscake met blauwe bessen

PuurEten_Khao_Amok_TSP131117_0013 (Medium)

8. Amok, gestoomde vis uit Cambodja

9. Avocado-ijs

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.