7 x de lekkerste tosti’s om zelf te maken
Het beste onderdeel van (pan)tosti’s is natuurlijk de kaas, maar wat je er verder op doet ligt helemaal aan waar je zin in hebt. Wij verzamelden de lekkerste combinaties, enjoy!
Tosti caprese
Naast ham & kaas blijft de tosti caprese ook een echte klassieker. Maak ‘m het liefst met verse pesto én buffelmozzarella, en eventueel nog een drizzle balsamico.
Dit vind je misschien ook lekker: Zo maakt Jamie Oliver de ultieme kaastosti
Tosti met gegrilde groenten &Â geitenkaas
Dol op geitenkaas? Dan is deze tosti voor jou. Gebruik een mix van gegrilde courgette, aubergine en paprika, stukjes naturel geitenkaas en eventueel nog een beetje verse basilicum.
Banaan & Nutella tosti’s
Ja, er bestaan ook zoete tosti’s! Deze variant met banaan en Nutella blijft geweldig.
Bijzondere tosti met kalfslever &Â groene asperges
Speciaal voor het GOOD FOOD BOOK maakte Sidney Schutte, chef van **Librije’s Zusje in Amsterdam, dit heerlijke broodje met onder andere kalfslever en groene asperges.
Tosti spinazie, kaas & pesto
Oef… Ook deze is heerlijk! Beleg de broodjes met kaas, verse spinazie en nog een laagje kaas. Wil je meer smaak? Voeg dan ook een likje verse pesto toe.
Tosti met kip, zongedroogde tomaatjes & avocado
Met of zonder kaas, deze tosti is mede door de warme avocado een groot succes. Gebruik restjes kip of gewoon kipfiletplakjes, pesto, zachte zongedroogde tomaatjes en plakken avocado.
Tosti ossenworst & kaas
Klinkt gek, maar de combinatie van warme ossenworst met kaas is zálig! Een combinatie voor de echte vleesliefhebbers. Lekker met een beetje mosterd.
Nog meer tosti inspiratie
Op tosti’s raken we nooit uitgekeken. Je kunt er ook zoveel kanten mee op! Soms geeft het wel een lekkere bende in de keuken. Is niet erg, maar moet wel opgeruimd. Daarom een slimme tip van ons: tosti’s maken zonder troep. Ook handig: zo maak je een heleboel tosti’s tegelijk. Klaar met tosti’s maken? Dan is het tijd om je ijzer schoon te maken en dat doet je zo.
Elke dag de lekkerste inspiratie in je inbox? Meld je aan voor Culy’s Recept van de Dag.