Johannes van Dam’s ‘DeDikkeVanDam’ nu nog dikker
Al meer dan dertig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. Hij heeft zijn kennis en ervaring in tintelende artikelen gevat, die voor iedere kok, huiselijk zowel als professioneel, toegankelijk zijn. Met zijn restaurantrecensies (‘Proefwerken’) in Het Parool heeft hij de lat hoog gelegd, en daarmee bijgedragen aan de opvallend toegenomen kwaliteit van de Nederlandse restaurants.
Met DeDikkeVanDam kreeg de Nederlandse gastronomie een nieuwe standaard aangereikt. Niet alleen kan het boek dienen als onmiskenbaar naslagwerk en (met zijn talloze recepten) als origineel kookboek, ook is het een genot om te lezen.
De succesvolle eerste editie is nu door Van Dam geheel bijgewerkt en aangevuld met ruim 60.000 woorden: zo’n 15% aan nieuwe artikelen. Daarmee is DeDikkeVanDam nog onmisbaarder geworden dan hij al was. Hebben!
Nu te koop voor 39,95 via o.a. Bol.com.